Ajax kijkt aandachtig toe: 'Bliksemtransfer voor ex-speler Antony bij Manchester United'

Ajax kijkt aandachtig toe: 'Bliksemtransfer voor ex-speler Antony bij Manchester United'
Dinsdag 24 september 2024 - 21:00   I   door Redactie

Antony zit op een zijspoor bij Manchester United, laat dat duidelijk zijn. De Braziliaan mocht van trainer Erik ten Hag dit seizoen slechts één minuutje meespelen in de Premier League. Volgens Joe Cole niet helemaal onterecht. Hij vindt dat Antony niet de kwaliteiten heeft voor United.

"Het probleem is dat hij naar mijn mening een perfecte speler is voor de Eredivisie”, vertelt de ex-speler van onder meer Chelsea. Daarmee verwijst hij uiteraard naar zijn periode bij Ajax, waar hij wel de pannen van het dak speelde. 

In Engeland heeft hij het echter veel moeilijker. Cole denkt te weten waarom. “Ik denk dat hij moeite heeft met het fysieke van de Premier League. Hij heeft talent en kwaliteiten, maar ik zie hem geen impact maken bij Manchester United”, klinkt het niet al te best voor de Braziliaan.

De 56-voudig international vreest dat Antony binnenkort wel eens kan vertrekken bij United. “Ik denk dat Antony nu alleen nog zichzelf in de kijker aan het spelen is voor een transfer. Manchester United gaat aan hem voorbij, denk ik."

Poll: Denk jij dat Antony nog kansen gaat krijgen bij Manchester United?

TAGS  I  Antony  I  Manchester United  I  Ajax

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024