'Anderlecht mag al zeker deze naam schrappen als opvolger Brian Riemer'

'Anderlecht mag al zeker deze naam schrappen als opvolger Brian Riemer'
Dinsdag 24 september 2024 - 17:30   I   door Redactie

Anderlecht is volop bezig met het zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer. Verschillende namen doen daarbij de ronde. Mark van Bommel en Karel Geraerts zijn de twee meest besproken figuren. Toch wil Philippe Albert daar nog een naam aan toevoegen en geeft hij aan wie al zeker geen trainer moet worden.

De ex-speler van Anderlecht heeft zich bij RTBF uitgelaten over wie er trainer moet worden. In eerste instantie ziet hij het wel zitten met Mark Van Bommel. “Hij kent ons kampioenschap. Zijn salaris is geen probleem, je moet het zien als een investering”, vertelt hij.

Vervolgens duidt hij niet Geeraerts aan als mogelijk alternatief, maar wel Hein Vanhaezebrouck. "Hij is vrij en hij kent het huis al”, beargumenteert hij. “Momenteel moet je rekening houden met zowel Van Bommel als Vanhaezebrouck.”

Tot slot licht hij nog een andere naam uit die de afgelopen dagen is gevallen. Het gaat om Frank Vercauteren, al is hij geen optie voor Albert. "Hij zou geen motivatie hebben. Het is de kleine prins van het Park met een onwaarschijnlijk palmares. Hij heeft niets te winnen in deze situatie."

Poll: Wie maakt volgens jou het meeste kans?

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024