Transferbom in Europa: 'Haaland via ingenieus plan op weg naar wel erg verrassende club'

Transferbom in Europa: 'Haaland via ingenieus plan op weg naar wel erg verrassende club'
Maandag 23 september 2024 - 16:00   I   door Redactie

Erling Haaland heeft nog drie jaar contract bij Manchester City, maar de kans bestaat dat hij dat niet zal uitdoen. Het Spaanse medium Sport claimt namelijk dat Barcelona werk wil maken van de komst van de Noorse spits. Hij moet de opvolger van Robert Lewandowksi worden.

De Pool is 36 en lijkt daarmee zijn beste jaren achter de rug te hebben, al is hij wel uitstekend aan het seizoen begonnen. Na vijf competitiewedstrijden staat zijn teller al op vier doelpunten en twee assists. Toch denkt Barça al volop aan zijn opvolger.

Ondanks dat Haaland het uitstekend doet in Engeland en niet van plan lijkt de club zomaar te verlaten, hopen de Catalanen toch te kunnen toeslaan. Er is op dit moment namelijk een groot onderzoek gaande naar City, waardoor de Engelse topclub wel eens een gigantische boete zou kunnen krijgen.

Mochten de Citizens die ook effectief krijgen, dan kan het gedwongen worden om een van zijn sterspelers te verkopen. Het is via deze weg dat Barça hoopt te kunnen toehappen bij Haaland, want hem voor de volle pot overnemen, lijkt bij voorbaat niet mogelijk voor het in crisis verkerende Barcelona.

Poll: Zie jij deze transfer gebeuren?

TAGS  I  Manchester City  I  Erling Haaland  I  Barcelona

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024

vrijdag 20 september 2024