Arne Slot stomverbaasd na hallucinant bod bij Liverpool: 'Aanbieding van 100 miljoen euro'

Arne Slot stomverbaasd na hallucinant bod bij Liverpool: 'Aanbieding van 100 miljoen euro'
Maandag 23 september 2024 - 11:00   I   door Redactie

Arne Slot is uitstekend begonnen bij Liverpool. Op een uitschuiver tegen Nottingham Forest (0-1) na, is de ex-coach van Feyenoord voorlopig nog ongeslagen in de Premier League. Ook in de Champions League doet hij wat hij moet doen. Dinsdagavond werd AC Milan nog met 1-3 verslagen.

In die wedstrijd stond Trent Alexander-Arnold een kleine 80 minuten in de basis. Enkele dagen na de match tegen Milan is er nu opvallend nieuws te rapen over de rechtsachter. Hij wordt deze keer niet in verband gebracht met een transfer, maar wel met een zeer opmerkelijke aankoop.

Zo zou hij de Franse subtopper FC Nantes willen overkopen. Dat meldt de gerenommeerde sportkrant L'Equipe. Volgens het medium beschikt TAA over een geldfonds waarvan zijn vader momenteel beheerder is. Naar verluidt heeft hij een bod van 100 miljoen euro gedaan.

Die aanbieding zou ondertussen al geweigerd zijn aangezien de huidige eigenaar de verliezen van de voorbije seizoenen wil compenseren en daarom meer verlangt van de 31-voudig Engels international. Het is nu afwachten of de verdediger met een verbeterd bod uit de bus zal komen.

Poll: Vind jij Slot de ideale coach voor Liverpool?

TAGS  I  Arne Slot  I  Liverpool  I  Trent Alexander-Arnold  I  v24

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024

vrijdag 20 september 2024