"Daar moet je eerlijk over zijn." Bayern-icoon geeft aan wat hij van Vincent Kompany vindt

Woensdag 25 september 2024 - 14:00   I   door Redactie

Vanuit de media is er veel lof voor de prestaties van Vincent Kompany bij Bayern München, maar ook uit de eigen spelerskern is men erg enthousiast over de ex-Rode Duivel. Sterspeler Thomas Müller sprak op de officiële kanalen van de club vol lof over zijn nieuwe trainer.

"De manier waarop we voetballen, dat zorgt voor heel veel plezier”, klinkt het. “Je kan zeggen, uiteraard zegt hij dat want ze scoren veel, maar ik zie die vele goals meer dankzij de manier van voetballen. Het is al heel lang geleden dat ik deze dimensie heb gevoeld bij Bayern.”

Müller voelt dat Bayern opnieuw zijn dominante zelve is, iets wat de voorbije seizoenen wat wel ontbrak. “Er waren de afgelopen jaren uiteraard ook zeer goede matchen, maar deze dimensie -de dominantie van de tegenstander- is nieuw. Daar moet je eerlijk over zijn en het voelt zeer goed”, steekt hij de loftrompet voor Kompany.

Dat Kompany net van iemand als Müller zo’n mooie woorden krijgt, zal hem ongetwijfeld deugd doen. De Duitser geldt dan ook als een waar clublegende. De 35-jarige aanvaller speelt al zijn hele leven voor de Duitse grootmacht. In totaal is hij er tot vandaag de dag goed voor 713 wedstrijden. 

Poll: Geeft Bayern München de koppositie in de Bundesliga nog af?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Bayern München  I  Thomas Müller

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024