Charles De Ketelaere krijgt serieuze domper te verwerken bij Atalanta

Charles De Ketelaere krijgt serieuze domper te verwerken bij Atalanta
Dinsdag 24 september 2024 - 14:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere mag zich vanaf dit seizoen vaste speler bij Atalanta noemen. De polyvalente aanvaller werd deze zomer definitief overgenomen door de Europa League-winnaar. Het legde zo’n 22 miljoen euro op tafel om hem over te kopen van AC Milan.

Maandagavond stond de vijfde competitiewedstrijd op het programma voor de Rode Duivel, alleen liep de avond niet zoals hij gehoopt zal hebben. De match tegen Como werd namelijk afgelast doordat hevige regenval ervoor zorgde dat het veld niet bespeelbaar was.

De Ketelaere, die een basisplaats had gekregen van trainer Gian Piero Gasperini, kwam op die manier niet verder dan de opwarming. Scheidsrechter Paride Tremolada deed er nochtans alles aan om de wedstrijd alsnog te laten doorgaan. De overvolle agenda laat namelijk niet veel ruimte voor aanpassingen.

In eerste instantie verlaatte hij de match nog, waarna hij voortdurend te zien was op het veld en de grasmat in de gaten hield in de hoop dat er alsnog gevoetbald zou kunnen worden. Helaas voor De Ketelaere en co was dat niet het geval.

Poll: Breekt De Ketelaere dit seizoen volledig door bij Atalanta?

TAGS  I  Charles De Ketelaere  I  Atalanta

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024