Bom onder de Jupiler Pro League: 'Wedstrijd van komend weekend mogelijk gestaakt'

Bom onder de Jupiler Pro League: 'Wedstrijd van komend weekend mogelijk gestaakt'
Woensdag 25 september 2024 - 08:30   I   door Redactie

De fans van Beerschot zijn allerminst tevreden met de prestaties van hun team. De Antwerpenaren staan troosteloos laatste met slechts één punt uit acht wedstrijden. Daarom is het al een tijdje erg onrustig op Het Kiel. Dat werd zopas nog maar eens duidelijk.

Waar afgelopen zaterdag sommige fans al voor de nodige onrust zorgden door binnen te dringen in de mixed zone én de kleedkamers om daar verhaal te halen bij de spelers, gaan ze komende zondag mogelijk nog een stapje verder.

Eind deze week staat de derby tussen Antwerp en Beerschot op het programma, maar de kans bestaat dat die wedstrijd niet wordt (uit)gespeeld. De fans van Beerschot plannen namelijk acties. Dinsdag vonden er gesprekken plaats tussen het bestuur en de harde kern. Daarin werden er serieuze dreigementen uitgesproken. 

“Als het pakweg 2-0 staat bij de rust, dan sta ik niet in voor de gevolgen. Wij weten dat zoiets de club geld zal kosten. Maar ik kan geen 50 man tegenhouden”, citeert Gazet van Antwerpen een van de leiders. Een ander lid gaat zelfs nog een stapje verder. "Ik geef het jullie op een papiertje: er zal er geen laatste fluitsignaal zijn. Dat gaat niet gebeuren.” Het is nu bang afwachten wat dat zondag gaat geven

Poll: Begrijp jij dat de harde kern van Beerschot de match wil stilleggen?

TAGS  I  Antwerp  I  Beerschot

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024