'Nieuwe coach Anderlecht komt uit de Jupiler Pro League'

'Nieuwe coach Anderlecht komt uit de Jupiler Pro League'
Woensdag 25 september 2024 - 10:00   I   door Redactie

Anderlecht nam vorige week na een kleine twee jaar afscheid van Brian Riemer. De Deens trainer betaalt het gelag voor de slechte competitiestart én het slechte voetbal. Ondertussen zijn ze in Brussel naarstig op zoek naar een opvolger.

Tuur Dierckx, momenteel speler bij Deinze, schuift in de podcast 90 Minutes van Sporza zijn ideale trainer voor Anderlecht naar voren. “Muslic is voor mij de perfecte kandidaat bij Anderlecht”, stelt hij. De Oostenrijker is op dit moment trainer bij Cercle Brugge, maar daar gaat het dit seizoen niet al te best.

Waar de Vereniging vorig seizoen nog knap vierde eindigde, staat het momenteel met vier punten uit zeven wedstrijden op een voorlaatste plaats in de stand. Toch weerhoudt het Dierckx er niet van om Muslic aan te stippen als opvolger van Riemer.

“Hij heeft een bepaalde uitstraling en zijn manier van communiceren heeft Anderlecht nodig”, beargumenteert hij zijn keuze. Filip Joos denkt dan weer dat de voetbalstijl van Muslic niet bij Anderlecht past. “Misschien is zijn manier van spelen niet wat Anderlecht nu nodig heeft”, countert hij Dierckx. 

Poll: Is Muslic een goede keuze voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Miron Muslic

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024