Vincent Kompany zorgt voor verbazing bij Bayern München na déze geweldige beelden

Vincent Kompany zorgt voor verbazing bij Bayern München na déze geweldige beelden
Dinsdag 24 september 2024 - 12:00   I   door Redactie

Vincent Kompany is uitstekende bezig bij Bayern München. Waar er aan het begin van het seizoen nog veel twijfels waren of hij al klaar was om een grote club als Bayern te coachen, bewijst hij voorlopig dat hij wel degelijk de capaciteiten heeft.

Bayern München is perfect aan het seizoen begonnen. Het telt na vier competitiewedstrijden twaalf punten en staat daarmee alleen aan de leiding in de Bundesliga. Eerste achtervolger Bayer Leverkusen staat tweede met negen punten.

Op zich nog niets spectaculair aangezien de competitie uiteraard nog erg lang is, maar dat is zonder het doelpuntensaldo gerekend. Waar Leverkusen een doelpuntensaldo van vier heeft, staat Bayern met maar liefst dertien ook in dat klassement helemaal bovenaan.

De fans van Bayern zijn dan ook erg enthousiast over het spel van hun ploeg én de vele goals die daarmee gepaard gaan. Kompany werkt zich op die manier op tot een erg populaire coach, getuige daarvan een filmpje op het Instagram-account van Bayern, waarin te zien is dat Kompany op training uitpakt met enkele snedige slidings. “Stel hem volgende keer op”, klinkt het onder meer in de reacties.

Poll: Speelt Kompany kampioen dit jaar?

TAGS  I  Bayern München  I  Vincent Kompany

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024