Domenico Tedesco maakt nieuwe selectie bekend: "Goeie keuze!"

Domenico Tedesco maakt nieuwe selectie bekend:
Woensdag 25 september 2024 - 11:00   I   door Redactie

Over enkele weken wacht de Rode Duivels een loodzwaar tweeluik in de Nations League. Op 10 oktober trekt het naar Italië, om vier dagen later Frankrijk te bekampen. In aanloop naar die twee confrontaties worden er hier en daar al enkele namen gelost uit de preselectie van bondscoach Domenico Tedesco.

Eerder deze week raakte al bekend dat Matteo Dams deel uitmaakt van de preselectie van Tedesco. De twintigjarige linksachter bloeit aan het begin van dit seizoen helemaal open bij Nederlands landskampioen PSV en zag zijn prestaties beloond worden door Tedesco.

Enkele dagen later mag ook een speler uit de Jupiler Pro League zich voortaan Rode Duivel noemen. KV Mechelen-doelman Ortwin De Wolf heeft namelijk een telefoontje gekregen van Tedesco met daarin de boodschap dat hij in de voorlopige selectie zit.

De kans echter dat hij tot de definitieve spelerskern zal behoren, lijkt eerder klein. Met Koen Casteels, Matz Sels en Thomas Kaminski bezitten de Rode Duivels al over drie uitstekende doelmannen. Of Tedesco het nodig vindt om daar een vierde keeper aan toe te voegen, is twijfelachtig. 

Poll: Is De Wolf de vierde beste keeper van België?

TAGS  I  Ortwin De Wolf  I  KV Mechelen  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024