KAA Gent heeft groot probleem: "Hij heeft daar nooit om gevraagd"

KAA Gent heeft groot probleem:
Woensdag 25 september 2024 - 19:00   I   door Redactie

Gent nam afgelopen winter Momodou Lamin Sonko over van het Zweedse Häcken. De Buffalo’s betaalden iets meer dan zeven miljoen euro, maar wisten tot nut toe geen waar voor hun geld te krijgen. In totaal speelde hij amper veertien wedstrijden, goed voor 376 minuten.

Ondanks de hoge transfersom dat Gent betaalde, is er in Oost-Vlaanderen nog geen paniek. Arnar Vidarsson heeft het volste vertrouwen in hem. "Of hij al weg mag? We geloven nog heel erg in Sonko”, vertelde hij in Extra Time. “Het is super moeilijk met dat prijskaartje achter zijn naam te voetballen.”

Sonko ervaart dan ook heel wat druk. “Hij heeft daar nooit om gevraagd. Je kan nooit voorspellen hoe een speler zich gaat aanpassen”, gaat de IJslander verder. Toch blijft Gent het vertrouwen behouden in de jonge Zweed.

“Hij is 19 jaar. Daar moeten we als club beter in houden, in verband met die omkadering en sociale cel. Wat die jongen bij Häcken in Zweden deed, dat was ongelooflijk. Het is geen toeval dat Club Brugge hem er ook absoluut bij wou. Wij moeten hem ook helpen”, aldus Vidarsson.

Poll: Komt Sonko er nog bovenop bij Gent?

TAGS  I  Gent  I  Arnar Vidarsson  I  Momodou Lamin Sonko

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024