'Dubbele transferdomper voor Club Brugge'

'Dubbele transferdomper voor Club Brugge'
Dinsdag 24 september 2024 - 09:30   I   door Redactie

Club Brugge wist zich afgelopen zomer niet te verlossen van Dedryck Boyata en Kamal Sowah. Alle twee de spelers zijn al een tijdje overbodig, maar een nieuwe club voor hen vinden, blijkt moeilijker dan gedacht. Toch wil Club deze winter een nieuwe poging doen.

Waar de Bruggelingen voor Faitout Maouassa wél een oplossing vonden door het contract van de speler te ontbinden, proberen ze Boyata en Sowah komende winter van de hand te doen. Beide spelers zitten in hun laatste contractjaar, waardoor ze vanaf de winter al met andere clubs kunnen praten.

Toch vreest Het Laatste Nieuws dat Club er niet in zal slagen om beide spelers deze winter te verpatsen. De krant haalt het feit aan dat ze al maanden niet meer gespeeld hebben en dat het daardoor onwaarschijnlijk lijkt dat er veel interesse zal zijn voor hen.

Mocht Club hen over enkele maanden niet kwijtraken, is dat uiteraard geen ramp. Het zou enkel betekenen dat beide spelers dan nog tot komende zomer bij de club actief zijn, al moet het dan wel hun riant salaris blijven doorbetalen tot dan.

Poll: Kan Club hen komende winter bij een andere ploeg slijten, denk je?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dedryck Boyata  I  Kamal Sowah

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024