'Drama voor Arne Slot: Virgil van Dijk verlaat Liverpool, dat vervanger al klaar heeft'

'Drama voor Arne Slot: Virgil van Dijk verlaat Liverpool, dat vervanger al klaar heeft'
Woensdag 25 september 2024 - 12:30   I   door Redactie

Arne Slot is uitstekend begonnen aan zijn periode bij Liverpool. Buiten een uitschuiver tegen Nottingham Forest wist hij tot nu toe al zijn wedstrijden te winnen en slikte hij maar twee tegengoals. Dat is mede te danken aan de ijzersterke verdediging, waar aanvoerder Virgil van Dijk de lakens uitdeelt.

Ondanks dat hij nog lang niet versleten lijkt, bestaat de kans dat Liverpool binnenkort afscheid moet nemen van Van Dijk. De 76-voudig international is bezig aan zijn laatste contractjaar en dus wordt er al met één oog gekeken naar een mogelijke vervanger.

Naar verluidt denkt het daarbij aan Marc Guéhi, die het voorbije EK nog basisspeler was voor Engeland op het EK. De 24-jarige centrale verdediger staat momenteel onder contract bij Crystal Palace en beschikt over een marktwaarde van 38 miljoen euro.

Volgens Football Insider is hij de ideale opvolger van Van Dijk. ”Marc Guéhi slaagt op alle fronten om het te maken op Anfield, hij was de verrassing bij The Three Lions en zou de gedoodverfde opvolger van Van Dijk moeten zijn. Hoe sterk hij was op het EK, zo goed kan hij onder Slot ook spelen”, klinkt het alvast veel belovend.

Poll: Denk jij dat Van Dijk zijn contract gaat verlengen bij Liverpool?

TAGS  I  Virgil van Dijk  I  Liverpool  I  Arne Slot  I  Marc Guéhi

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024