Er is plots aangrijpend nieuws rond Marc Coucke

Er is plots aangrijpend nieuws rond Marc Coucke
Dinsdag 24 september 2024 - 22:00   I   door Redactie

Het is ondertussen al zeven jaar geleden dat Marc Coucke afscheid nam van KV Oostende. Sindsdien was de verstandhouding tussen de club en haar ex-voorzitter erg slecht. Coucke keek niet meer om naar KVO en niet veel later belandde de club in een financiële crisis.

Door de financiële malaise is Oostende ondertussen gefusioneerd met KSV Diksmuide. Op die manier ontstond KV Diksmuide Oostende. Met de fusie zijn de problemen binnen de club echter niet van de baan. KVDO meldt namelijk dat er op dit moment een gerechtelijk onderzoek loopt.

“Vandaag vindt in het stadion een actie plaats van de gerechtelijke politie”, deelt het via het X-account van de club mee. Zonder veel te lossen over de omstandigheden, benadrukt de fusieploeg dat de politie-inval plaatsvind omwille van het faillissement van KV Oostende.

“Dit onderzoek kadert in de nasleep van het faillissement van KVO en heeft niets te maken met het nieuwe verhaal KVDO”, klinkt het helder, waarna het zich bereid toont mee te werken aan het onderzoek. “Het spreekt voor zich dat we als club onze volledige medewerking verlenen", sluit het haar bericht af.

Poll: Komt het nog goed met de fusieclub?

TAGS  I  Marc Coucke  I  KV Oostende  I  KV Diksmuide Oostende

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024