Na alle speculaties over zijn toekomst: 'Frenkie de Jong verlaat Barcelona voor nieuw avontuur'

Na alle speculaties over zijn toekomst: 'Frenkie de Jong verlaat Barcelona voor nieuw avontuur'
Maandag 23 september 2024 - 19:00   I   door Redactie

Frenkie de Jong traint ondertussen weer mee met Barcelona. De middenvelder sukkelde lange tijd met een enkelblessure, maar dat lijkt stilaan verleden tijd. Of niet? Want hoewel hij terug meetraint, zijn er toch nog erg grote zorgen over De Jong. Hij zou bij momenten namelijk nog steeds last hebben.

Diario AS schrijft dat de medische staf van Barça 'verbijsterd' is over de evolutie van de blessure van De Jong. Vijf maanden geleden viel de Oranje-international uit in de wedstrijd tegen Real Madrid. Sindsdien speelde hij geen enkele wedstrijd meer. Even was er terug hoop dat hij snel zou terugkeren, maar nu heerst er weer onduidelijkheid.

Trainer Hansi Flick sprak eerder deze week de hoop uit om De Jong in oktober terug op het veld te zien, maar de clubdokters vragen zich af of dat haalbaar is. Het gevoel in de enkel van De Jong zou namelijk van dag tot dag variëren, waardoor de medische staf nu voor een raadsel staat.

Naast de blessure is ook de toekomst van De Jong erg onduidelijk. Naar verluidt zou de ex-Ajacied zijn contract niet willen verlengen in de hoop over twee jaar, wanneer zijn contract afloopt, gratis naar een nieuwe club te kunnen gaan. Mocht hij dan vertrekken, betekent dat een einde aan zeven jaar bij de club.

Poll: Zou jij Barça verlaten mocht je van Frenkie zijn?

TAGS  I  Frenkie de Jong  I  Barcelona  I  v24

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024

vrijdag 20 september 2024