'David Hubert dropt opmerkelijke naam in basisopstelling Anderlecht'

'David Hubert dropt opmerkelijke naam in basisopstelling Anderlecht'
Dinsdag 24 september 2024 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht begint woensdagavond aan zijn Europese campagne. Na het succesvol afwerken van de voorrondes voor de Europa League, wacht morgen het Hongaarse Ferencvaros in de eerste wedstrijd van de zogenoemde league phase.

Daags voor de wedstrijd meldt La Dernière Heure dat interim-coach David Hubert met twee grote zorgen naar het duel toeleeft. Zo ontbraken sleutelfiguren Ludwig Augustinsson en Anders Dreyer op de training van dinsdagmiddag. 

De Zweed zou al zeker verstek moeten geven aangezien hij nog herstellende is van een hersenschudding. Voor Dreyer klinken de berichten positiever. Ondanks dat de Deense rechtsbuiten niet aanwezig was op training, zit hij normaal gezien wel in de selectie voor morgen.

Met het ontbreken van Augustinsson lijkt Moussa N'Diaye opnieuw zijn kans te zullen krijgen op de linksachter. De Senegalees stond zaterdag ook al in de basis tegen Charleroi en toonde zich bij momenten sterk. Toch is en blijft Augustinsson de vaste linksachter. Zijn internationale ervaring had Anderlecht goed kunnen gebruiken tegen Ferencvaros

Poll: Kan Anderlecht morgen winnen van zijn Hongaarse tegenstander?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ludwig Augustinsson  I  Anders Dreyer

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024