'Ex-Antwerp-trainer Brian Priske is onverbiddelijk bij Feyenoord en zet dure vogel drastisch uit de ploeg'

'Ex-Antwerp-trainer Brian Priske is onverbiddelijk bij Feyenoord en zet dure vogel drastisch uit de ploeg'
Dinsdag 24 september 2024 - 17:00   I   door Redactie

Feyenoord verloor vorige week nog met zware 0-4 cijfers tegen Bayer Leverkusen, dit weekend wist hij dan weer met 2-0 te winnen van NAC. In die laatste wedstrijd was er geen plaats voor Ramiz Zerrouki. Mikos Gouka vreest voor hem dat dat niet eenmalig was.

"Het lijkt erop dat Brian Priske de puzzel op het middenveld nu heeft gelegd", vertelt hij in de AD Voetbalpodcast. "Het loopwerk van Milambo, de fysieke kracht en creativiteit van Timber. En Hwang die eigenlijk geen nummer zes is, maar er wel kan spelen. Misschien niet in alle wedstrijden, maar wel in wedstrijden als deze, waarin Feyenoord domineert."

Zerrouki, die tegen Leverkusen tijdens de rust nog naar de kant werd gehaald, bleef tegen NAC 90 minuten op de bank. Het gevolg van zijn slechte wedstrijd vorige donderdag. "Het was geen goede wedstrijd tegen Leverkusen – dat gold voor meerdere spelers. Dan kom je er een keer naast te staan en loop je het risico dat het elftal wat beter gaat draaien en je even buiten de boot valt", zegt Gouka.

Toch moet Zerrouki niet gaan panikeren. "Vorig seizoen heeft hij toch een paar behoorlijke wedstrijden gespeeld, het is niet zo dat hij totaal onbruikbaar is geweest. Maar voor hem is het nu even lastig", aldus de Feyenoord-watcher.

Poll: Denk jij dat Priske zijn eerste seizoen bij Feyenoord overleeft?

TAGS  I  Brian Priske  I   Feyenoord

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024