Club Brugge maakt verschrikkelijk slechte beurt op de transfermarkt

Club Brugge maakt verschrikkelijk slechte beurt op de transfermarkt
Woensdag 25 september 2024 - 09:30   I   door Redactie

Club Brugge is afgelopen zomer niet verlost geraakt van Dedryck Boyata. De centrale verdediger komt niet meer in de plannen voor van Club en door zijn riant salaris wilde de landskampioen hem vorige zomer graag verkopen. Alleen was er weinig of geen interesse.

De 31-voudig Belgisch international streek twee jaar geleden neer bij Club. De Bruggelingen betaalden toen 1.4 miljoen euro aan Hertha Berlijn om hem over te nemen. Sindsdien speelde hij amper 26 wedstrijden voor Club, goed voor 1063 speelminuten.

Het mag dus gezegd zijn dat de prestigetransfer van Boyata een ware flop is gebleken. Hij mag dan wel goedkoop overgekocht zijn, volgens verschillende bronnen verdient hij maar liefst 3 miljoen euro per jaar, dat terwijl hij amper in actie komt.

Jan Segers, columnist bij Het Laatste Nieuws, komt nu met harde woorden voor Boyata. “Inleveren wil hij niet, kopers zijn er niet. Dedryck Boyata is de kauwgom aan de schoen van Club Brugge, zoals prins Laurent de chiclette is aan de monarchie: je raakt er niet vanaf", klinkt het. Ondertussen maakt Club er werk van om zich toch van Boyata te verlossen. Komende winter doet het een nieuwe poging.

Poll: Komt Boyata ooit nog in actie voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dedryck Boyata

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024