Het stormt in Brussel: 'Nieuw ontslag bij Anderlecht'

Het stormt in Brussel: 'Nieuw ontslag bij Anderlecht'
Woensdag 25 september 2024 - 13:00   I   door Redactie

Naast trainer Brian Riemer wacht er mogelijk nog een ontslag bij Anderlecht, of toch als het van Jan Boskamp afhangt. De ex-trainer van onder meer paars-wit is van mening dat sportief directeur Jesper Fredberg evenveel schuld treft als zijn Deense collega.

Het was Fredberg zelf die zijn landgenoot twee jaar geleden ging wegplukken bij de Engelse club Brentford. Sindsdien stond hij altijd achter de keuzes van zijn trainer en verdedigde hij hem tot het allerlaatste moment. Pas als het ontslag voor Riemer volgde, was hij voor het eerst ietwat negatief.

Dat Fredberg een groot aandeel had bij de aanstelling én het aanblijven van Riemer, zorgt bij Boskamp voor wrevel. "Waar ik van opkijk is dat die gozer van een Fredberg wel op zijn stoeltje mag blijven zitten. Hij draagt toch net zoveel verantwoordelijkheid als Riemer? Misschien zelfs meer”, vertelt hij tegenover Het Belang van Limburg.

Bovendien stelt hij zich ernstig vragen bij de voorbije transferzomer. “Had hij nou echt gedacht dat hij Christian Eriksen naar Anderlecht kon halen? Dan ben je niet goed wijs. En toch blijft hij buiten schot. Dat vind ik dan weer niet eerlijk ten opzichte van Riemer", breekt hij nog een lans voor de ontslagen coach.

Poll: Moet Jesper Fredberg ook ontslagen worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Jesper Fredberg

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024