Anderlecht trekt grote ogen: 'Nieuwe club Mark van Bommel bepaald'

Anderlecht trekt grote ogen: 'Nieuwe club Mark van Bommel bepaald'
Dinsdag 24 september 2024 - 13:00   I   door Redactie

Mark van Bommel zit vanaf deze zomer zonder club nadat zijn contract afliep bij Royal Antwerp FC. Slechts een kleine drie maanden later wordt zijn naam alweer genoemd bij een andere club uit België, namelijk Anderlecht. Volgens ex-trainer Johan Boskamp een uitstekende keuze.

Anderlecht nam vorige week afscheid van zijn coach Brian Riemer. Met 13 op 24 en slecht voetbal had het bestuur er genoeg van en stuurde het zijn coach de laan uit. Sindsdien wordt de vrije Van Bommel steeds nadrukkelijker gelinkt aan de Brusselse club. Boskamp is alvast enthousiast.

"Ik zou Mark van Bommel een voortreffelijke keuze vinden," zegt hij in gesprek met Het Belang van Limburg. "In zijn twee jaar bij Antwerp heeft hij toch iets unieks neergezet. Het is ook een man met veel persoonlijkheid. Geloof mij", is hij ervan overtuigd dat Van Bommel het erg goed zou doen in Brussel.

Van Bommel zou bij Anderlecht kunnen voortborduren op zijn successen bij Antwerp. Bij The Great Old was hij op twee jaar tijd goed voor drie prijzen: de beker, de landstitel en de Super Cup. In Anderlecht hopen ze dat hij dat bij hen kan overdoen.

Poll: Zou Van Bommel een goede trainer zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Mark van Bommel  I  Anderlecht  I  Antwerp

dinsdag 24 september 2024

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024