'Barcelona zet schokkende ruildeal op poten en haalt Neymar terug'

'Barcelona zet schokkende ruildeal op poten en haalt Neymar terug'
Woensdag 29 mei 2019 - 17:00   I   door Redactie

FC Barcelona heeft de knoop doorgehakt: het wil Neymar deze zomer terughalen naar Spanje. Die beslissing heeft het bestuur van de Catalaanse topclub genomen na de pijnlijke uitschakeling in de Champions League en de verloren bekerfinale tegen Valencia.

Lionel Messi klopte dit seizoen al meermaals op tafel bij Barcelona. Volgens de Argentijn is de huidige ploeg niet goed genoeg om voor grote successen te zorgen. Messi vroeg al meermaals om de terugkeer van zijn maatje Neymar, maar het bestuur was daar aanvankelijk geen fan van.

De manier waarop Neymar twee jaar geleden naar PSG verhuisde, lag immers nog zwaar op de maag bij Barcelona-top. Nu zijn de bobo's van Barça bijgedraaid. De sportieve resultaten hebben hen doen inzien dat het misschien geen slecht idee is om Neymar toch terug te halen.

Monsterdeal

Neymar kent het huis en bewees in het verleden al dat hij complementair is met Messi en die het beste in hem naar boven haalt. Barcelona gaat de komende werk maken van de transfer, dat is nu al duidelijk.

De Spaanse landskampioen gaat een schokkende monsterdeal op poten zetten om PSG te overtuigen. Barcelona zou de nodige miljoenen op tafel leggen en daarnaast ook Philippe Coutinho en/of Ousmane Dembele in de deal betrekken. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Waar denk jij dat Neymar volgend seizoen zal spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024

dinsdag 22 oktober 2024