Orlando Sa geeft tekst en uitleg bij plotse terugkeer naar Standard

Orlando Sa geeft tekst en uitleg bij plotse terugkeer naar Standard
Dinsdag 24 juli 2018 - 19:00   I  

Orlando Sa is terug van weggeweest. De 30-jarige aanvaller keerde vorige week, na een tegenvallend avontuur bij het Chinese Henan Jianye, terug naar Standard. Naar eigen zeggen wist Sa dat hij ooit zou terugkeren naar Luik.

“Ik wil niet te veel praten over wat er de laatste maanden gebeurd is”, aldus Sa bij Het Laatste Nieuws. “Maar… de directie en de eigenaar van Henan zijn altijd correct geweest. Zij begrijpen dat ik wilde terugkeren – het was meteen duidelijk voor hen. Ze hebben dan ook niet moeilijk gedaan.”

Toch heeft Sa geen spijt van zijn verhuis naar China. “Ik heb die beslissing toen samen met de club genomen. Het was op dat moment het beste voor alle partijen. Maar nu zit ik met mijn hoofd tweehonderd procent bij de club. (lacht) Ik zal in de nabije toekomst niet meer denken aan een transfer.”

"Nog wat tijd nodig"

Over enkele weken wil Sa klaar zijn voor de dienst. “Ik heb nog wat tijd nodig. Al denk ik wel dat ik binnen dit en twee weken op conditioneel vlak in orde zal zijn. Daar zal ik nu voor werken.”

Poll: Ben jij blij dat Sa terug is bij Standard?

TAGS  I  Standard  I  Henan

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024