'Nu ook Lukaku-rel bij Rode Duivels: Het is over en out voor Domenico Tedesco'

'Nu ook Lukaku-rel bij Rode Duivels: Het is over en out voor Domenico Tedesco'
Donderdag 03 oktober 2024 - 09:00   I   door Redactie

Het lijkt zo goed als over voor bondscoach Domenico Tedesco. Dat is de conclusie van Philippe Albert na het recente nieuws bij de Rode Duivels. Tedesco ligt al van tijdens het EK onder vuur.

Na het EK was bij vele waarnemers de verwachting dat Tedesco zijn koffers zou moeten pakken bij de Rode Duivels. Dat gebeurde echter niet. De bond kon ook niet ingrijpen, want de evaluatie gebeurde veel te laat. Anders was er geen bondscoach geweest tijdens de Nations League.

Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku gaven nu forfait voor de komende interlands in de Nations League tegen Frankrijk en Italië. Lukaku wil zich verder concentreren op zijn fysieke paraatheid bij Napoli. Daarom paste hij ook al in september. Philippe Albert vindt dat echter niet kunnen.

Verzwakte positie

Volgens de oud-international had Tedesco die afzegging niet mogen toestaan. "Door Lukaku toe te laten niet naar de Duivels te komen, verzwakt Tedesco verder zijn eigen positie", klinkt het. Die positie is al fel verzwakt. Toch heeft de bond nog steeds niet ingegrepen. Al lijkt dat op deze manier echt een kwestie van tijd.

Poll: Vind jij ook dat Tedesco geen vat meer heeft op de groep?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Romelu Lukaku

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024