'Slot gaat los en verwent Liverpool-fans met transfer van 100 miljoen euro'

'Slot gaat los en verwent Liverpool-fans met transfer van 100 miljoen euro'
Donderdag 03 oktober 2024 - 09:30   I   door Redactie

Liverpool is al bezig met de toekomst op de transfermarkt. Manager Arne Slot kijkt nu uit naar een nieuwe controlerende middenvelder. De Nederlander is van plan om héél hoog in te zetten.

Liverpool wil niemand minder dan Aurélien Tchouaméni van Real Madrid aantrekken. Volgens Spaanse media willen de Reds daar in de winterstop zelfs al werk van maken. Het zal echter absoluut niet evident zijn om Tchouaméni los te weken bij de Spaanse topclub. De Fransman heeft er nog een contract tot 2028.

100 miljoen

Bovendien zou een vertrek van Tchouaméni ook consequenties hebben voor Real, want Toni Kroos ging al op pensioen en werd niet vervangen. Luka Modric begint dan weer serieus op leeftijd te komen. De marktwaarde van Tchouaméni werd geschat op 100 miljoen euro.

Nu is het wel zo dat Liverpool over geld beschikt. Die transfersom neertellen zou dus niet helemaal onoverkomelijk zijn. Bovendien kan je als club - ook Real Madrid niet - zomaar geen nee zeggen tegen een dergelijke transfersom. Afwachten dus wat er in de komende maanden nog zal bewegen in dat dossier.

Poll: Zou Tchouaméni een goeie transfer zijn voor Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I  Arne Slot  I  v24

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024