'Xavi Simons staat voor prachtige transfer naar déze Europese grootmacht'

'Xavi Simons staat voor prachtige transfer naar déze Europese grootmacht'
Donderdag 03 oktober 2024 - 13:00   I   door Redactie

Is de nieuwe club van Xavi Simons straks een Engelse topclub? Dat zou zomaar kunnen en het is ook het advies van oud-spits van Manchester United Louis Saha. Hij vindt dat zijn ex-club voor de Nederlander moet gaan.

"Ik vind dat Manchester United Xavi Simons moet halen", laat Saha optekenen in een gesprek met Casino Hawks. "Ik vind hem erg goed en hij is het soort speler dat een enorme impact kan hebben op de club.”

Volgens Saha kan Simons een extra dynamiek toevoegen aan het spel van de Mancunians. “Hij liet zich zijn op het EK 2024 en ik denk dat hij een goede optie zou zijn voor de positie van aanvallende middenvelder. Hij kan kansen creëren voor zijn teamgenoten.”

Meer creativiteit

"Ik denk zeker dat Simons de capaciteiten heeft om een succes te zijn als hij bij United zou spelen. Hij is moeilijk te verdedigen, omdat hij altijd in beweging is. United heeft dat nodig, meer creativiteit en onvoorspelbaarheid.”

Simons komt voor het tweede seizoen op rij uit voor Red Bull Leipzig. De Duitse club huurt de middenvelder van Paris Saint-Germain, waar hij nog een contract heeft tot 2027. Er zal dus een flinke transfersom betaald moeten worden voor Simons komende zomer.

Poll: Zou Manchester United de ideale club zijn voor Simons?

TAGS  I  Xavi Simons  I  Manchester United  I  RB Leipzig  I  PSG

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024