Club Brugge krijgt ontzettend slecht nieuws te horen na Champions League-zege

Club Brugge krijgt ontzettend slecht nieuws te horen na Champions League-zege
Donderdag 03 oktober 2024 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft een erg belangrijke zege geboekt op het veld van Sturm Graz in de Champions League. Helaas krijgt die overwinning nog een zeer wrange nasmaak door het wangedrag van de meegereisde fans.

Na afloop van de wedstrijd werden twee vuurpijlen vanuit het Brugse vak op het veld gegooid. "Waarom doe je dit nu? Dat begrijp ik niet zo goed", reageerde commentator Aster Nzeyimana meteen.

De UEFA-waarnemer zal dit gretig genoteerd hebben. Club Brugge mag zich aan een boete van de Europese voetbalbond verwachten. Club haalde 2,1 miljoen euro winstpremie op dankzij de 0-1 in Graz, maar een klein deeltje zal gespendeerd moeten worden aan een boete.

Nazigroet

Dan was er nog meer slecht nieuws, want enkelingen brachten ook een nazistische groet uit in het bezoekersvak. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Weer ging het om de beruchte ‘Kühnen-groet’, die leden van de beruchte en opgedoekte supportersgroep North Fanatics in augustus op Standard ook al brachten.

Er ontstond toen heel veel heisa en de supportersgroep besloot om ermee te stoppen. Of deze groet ook werd uitgebracht door leden van de voormalige North Fanatics, is momenteel niet duidelijk.

Poll: Vind jij dat de Club Brugge-fans hun club in de steek gelaten hebben?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sturm Graz

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024