Vanaken maakt einde aan debat over Messi en Ronaldo: "Hij is gewoon de beste"

Vanaken maakt einde aan debat over Messi en Ronaldo:
Donderdag 03 oktober 2024 - 08:30   I   door Redactie

Hans Vanaken is een echte shirtverzamelaar. Zo heeft hij onder meer ook het shirt van Lionel Messi, toen die bij Paris Saint-Germain speelde. Club speelde toen in de Champions League tegen PSG.

Vanaken miste de kans tijdens de heenwedstrijd om het shirt van Messi te bemachtigen. In de return lukte het wel, dankzij zijn voorzitter bij Club Brugge. "Gelukkig passeerde Bart Verhaeghe op dat moment. Ik vroeg: ‘Voorzitter, kan je me een plezier doen?’", legt Vanaken uit in Het Laatste Nieuws.

"Drie minuten later stond hij er al terug. Met het shirt van Messi. Ik weet niet hoe hij het gefixt heeft - misschien dankzij zijn connecties met het bestuur van PSG - maar ik apprecieer het enorm dat hij die moeite voor mij heeft gedaan", zegt hij.

Messi vs Ronaldo

Voor Vanaken is het shirt veel waard. Hij is een grote fan van Messi. “Er wordt veel gesproken over wie de beste is: Lionel Messi of Cristiano Ronaldo. Voor mij is er maar één antwoord: Messi", zegt de middenvelder van Club Brugge heel duidelijk. 

"Ik kan úren naar beelden van hem kijken. Messi is zo speciaal. Dat merk je nog meer wanneer je tegenover hem op een veld staat. De balbehandeling, de dingen die hij ziet en niemand anders. Ik kan daarvan genieten, ja, ook tijdens de match. Vanaf het moment dat ik truitjes ben beginnen verzamelen, stond zijn shirt bovenaan mijn verlanglijstje."

Poll: Wie vind jij de beste?

TAGS  I  Hans Vanaken  I  Club Brugge  I  Cristiano Ronaldo  I  Lionel Messi

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024