Het gaat helemaal fout voor Viktor Verhulst: Optreden stilgelegd

Het gaat helemaal fout voor Viktor Verhulst: Optreden stilgelegd
Zondag 27 oktober 2024 - 19:00   I   door Redactie

Onlangs trad Viktor Verhulst op als dj tijdens een bedrijfsfeest in Merksplas, maar middenin zijn set viel plotseling de stroom uit. In de podcast Vik & Gert vertelt Viktor aan zijn vader Gert Verhulst hoe dit ongemakkelijke moment verliep. “Het was een goed optreden, maar de stroom viel uit middenin de set", legt hij uit.

Hoewel alleen de dj-installatie uitviel, voelde Viktor zich ongemakkelijk. “Ik schaam me dan altijd, want mensen denken dat ik op een verkeerde knop gedrukt heb. Dus ik begon te gebaren dat ik er niks mee te maken had.” Na ongeveer een halve minuut werkte de apparatuur weer, maar voor Viktor voelde die korte onderbreking als een eeuwigheid.

Onverwachte oorzaak van de stroompanne

In zijn tourbus kwam Viktor later achter de oorzaak van de stroomuitval. Zijn vriend, die was meegekomen naar het optreden, bekende dat hij tijdens de set per ongeluk over de stroomkabel struikelde, waardoor de stekker even losraakte. “Hij had het tegen niemand gezegd, dus de geluidsman wist niet wat het probleem was", lacht Viktor. Uiteindelijk kon de dj-set zonder verdere problemen worden voortgezet.

TAGS  I  Viktor Verhulst

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024