Erik ten Hag lijkbleek: "José Mourinho nieuwe coach"

Erik ten Hag lijkbleek:
Zondag 27 oktober 2024 - 11:00   I   door Redactie

In een opvallend debat op talkSPORT stelde voormalig voetballer Andy Townsend dat Manchester United beter af zou zijn met José Mourinho als trainer, in plaats van Erik ten Hag. De huidige prestaties van United, die op de 12e plaats staan in de Premier League en 21e in de UEFA Europa League, roepen steeds meer vragen op over de toekomst van Ten Hag op Old Trafford.

Tijdens het gesprek gaf Townsend aan dat hij als United-fan liever Mourinho aan het roer zou zien. "Ik zou liever Mourinho zien dan Ten Hag als ik een United-fan was", zei Townsend. Co-presentator en United-supporter Andy Goldstein reageerde door te benadrukken dat Mourinho “een donkere wolk” met zich meebrengt, een last die hij liever bij een andere club ziet.

Townsend twijfelt echter aan het vermogen van Ten Hag om United terug naar de top te brengen. “Ik zie het gewoon niet gebeuren dat hij groot genoeg is om echt het verschil te maken en de strijd aan te gaan met managers zoals Pep Guardiola", legde hij uit. Volgens Townsend had Mourinho misschien wel de juiste keuze geweest om Sir Alex Ferguson op te volgen vanwege zijn indrukwekkende profiel en palmares.

Ten Hag blijft strijdlustig

Ondanks de kritiek blijft Ten Hag vastberaden. Voor de wedstrijd tegen West Ham United dit weekend gaf hij aan dat het hele team harder moet werken. “We moeten het samen beter doen: de spelers, de coachingstaf en al het andere personeel. We weten dat we een moeilijk te verslaan team kunnen zijn en succesvol kunnen worden", aldus Ten Hag.

Poll: Zou jij ook Mourinho liever coach van Man United zien worden dan Ten Hag nu?

TAGS  I  Erik ten Hag  I  Manchester United  I  José Mourinho

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024