Er wordt schande gesproken over Noa Lang

Er wordt schande gesproken over Noa Lang
Zondag 27 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

Het interview tussen Hans Kraaij jr. en PSV-speler Noa Lang na de wedstrijd tegen PEC Zwolle verliep allesbehalve soepel. Kraaij jr., oud-voetballer en analist, had zijn twijfels bij de opvallende manier van Lang van juichen na zijn doelpunt en vroeg de linksbuiten uitleg over de betekenis van zijn viering.

Lang, die na zijn doelpunt de cijfers “9+1” en de naam “Noano” op zijn shirt toonde – verwijzend naar zijn rugnummer en artiestennaam – reageerde nuchter op Kraaij’s vragen. “9+1 is mijn rugnummer, dat weet je toch wel", lachte hij de vraag weg. Kraaij bleef echter doorvragen: “Waarom krijgen we na elke goal het circus Noa Lang?” Waarop Lang kort reageerde: “Past bij mij.”

Generatiekloof?

Kraaij drong verder aan en vroeg of het Lang iets kon schelen wat anderen van zijn gedrag vonden. De speler bleef onverschillig: “Nee, praat maar, ik scoor wel.” Kraaij reageerde geïrriteerd: “Kan die verdomme niet een keer normaal doen?” Lang wuifde de opmerking weg met de verklaring: “Generatiekloof, denk ik.” Hoewel de toon van het interview luchtig leek, kreeg het op sociale media veel reacties, waarbij fans en critici hun mening gaven over de houding van Lang en zijn gedrag. Daar werd behoorlijk schande over gesproken.

Poll: Ben jij fan van Lang?

TAGS  I  Noa Lang  I  PSV

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024