Anderlecht-speler zorgt voor onrust: "Ik snap het echt niet van Hubert"

Anderlecht-speler zorgt voor onrust:
Zondag 27 oktober 2024 - 21:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht leed een pijnlijke nederlaag tegen rivaal Club Brugge in het Jan Breydelstadion. Hoewel Paars-wit in de slotfase nog dicht bij de gelijkmaker kwam, waren de Brusselaars de hele wedstrijd de onderliggende partij.

Middenvelder Théo Leoni, die zelf een teleurstellende wedstrijd speelde en in de tweede helft werd vervangen door Majeed Ashimeru, sprak na afloop met Het Nieuwsblad over zijn frustraties en twijfels bij het wisselbeleid van trainer David Hubert.

Leoni begrijpt wissel niet

Leoni gaf toe dat hij niet begreep waarom hij naar de kant werd gehaald. “Natuurlijk was ik ontgoocheld dat ik gewisseld werd. Ik had het gevoel dat ik goed in de wedstrijd zat en mijn duels won", zei hij. Leoni ontving ook een gele kaart, wat mogelijk meespeelde in de beslissing van de coach. “Misschien had het met mijn gele kaart te maken, of was het een tactische keuze. Ik moet het nog bespreken met de trainer.”

Hoewel de nederlaag zwaar viel, bleef Leoni hoopvol over de rest van het seizoen. Hij verwees naar de prestatie van Club Brugge vorig jaar, die ondanks een moeilijke reguliere competitie in Play-Off 1 alsnog kampioen werden. “Het seizoen is nog lang. Dit zijn slechts negentig minuten en zegt niets over de rest van het jaar. Wat telt, is uiteindelijk het resultaat in de play-offs", aldus Leoni.

Poll: Had Anderlecht Hubert beter nog even in de luwte gehouden?

TAGS  I  Anderlecht  I  David Hubert  I  Théo Leoni

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024