Dimitri De Condé heeft duidelijke boodschap voor ex-coach Wouter Vrancken

Dimitri De Condé heeft duidelijke boodschap voor ex-coach Wouter Vrancken
Zondag 27 oktober 2024 - 10:00   I   door Redactie

Dimitri De Condé is in een gesprek met Het Nieuwsblad nog eens teruggekomen op zijn vertroebelde relatie met Wouter Vrancken. De twee leefden uiteindelijk in onmin bij Racing Genk.

"Wij hoopten als club op een goed huwelijk, maar om een reden die ik zelf niet eens kan aanwijzen, is dat niet gelukt", legt De Condé uit in Het Nieuwsblad. "Op het einde wisten we niet meer goed wat we nog aan mekaar hadden. Hopelijk komt er ooit nog een soort van afsluitende babbel. Mijn respect voor de trainer Wouter Vrancken blijft overeind.”

Uiteindelijk besliste de sportief directeur om Thorsten Fink aan te stellen als nieuwe coach. “Vanuit mijn ervaring voelde ik dat we iemand met métier voor deze groep moesten zetten na zo’n lastig seizoen. Het positivisme dat Fink uitstraalt, heeft voor een vibe gezorgd", klinkt het. 

Een boost

"Bij STVV genoot ik al van het voetbal dat hij bracht. Bij ons eerste gesprek, vertelde hij gemeend wat voor een fantastische club hij Genk vindt. Om dat van zo’n vedette te horen, die elders veel meer kon verdienen, dat gaf een boost.”

Poll: Is Fink een betere keuze dan Vrancken bij Genk?

TAGS  I  Dimitri De Condé  I  Wouter Vrancken  I  KRC Genk  I  Thorsten Fink

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024

woensdag 23 oktober 2024