Thibaut Courtois slaat heel Spanje met verstomming

Thibaut Courtois slaat heel Spanje met verstomming
Donderdag 23 december 2021 - 19:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois heeft zijn beste niveau te pakken. Toen Courtois de overstap maakte naar Real Madrid kreeg hij regelmatig de volle lading. De Spanjaarden hebben hun mening toch moeten herzien.

In de competitie moest Courtois zich nog maar zestien keer omdraaien. Dat is een gemiddelde van 0,6 keer per wedstrijd. In Spanje zijn ze lyrisch over de Rode Duivel. Bernabeu Digital schreef een opiniestuk over onze nationale nummer 1.

"Thibaut Courtois is de beste keeper ter wereld en dat laat hij wekelijks zien", schrijven ze. "Hij is in de loop van de maanden de meester van het witte doel geworden. Oblak en Ter Stegen laten al enkele maanden te wensen over. Manuel Neuer doet het dan weer wel uitstekend, maar komt toch niet in de buurt van de prestaties van Courtois."

Zijn ploegmaat Vinicius Jr. gaf eerder bij AS al aan dat Courtois bijna niet te kloppen valt: "Hij stopt echt alles, ook tijdens de trainingen. Elke dag opnieuw ben ik van hem onder de indruk." Ook bij SPORT zijn ze wild van hem: "Hij levert Real Madrid veel punten op. Dat is wat van een grote doelman verwacht wordt en Courtois doet het."

Poll: Is Courtois de beste doelman van de wereld?

TAGS  I  Real Madrid

maandag 28 oktober 2024

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024