'Erling Haaland heeft absolute droomtransfer beet'

'Erling Haaland heeft absolute droomtransfer beet'
Maandag 28 oktober 2024 - 12:00   I   door Redactie

Erling Haaland blijft ongekend succesvol bij Manchester City. Ondanks de afwezigheid van Kevin De Bruyne door een blessure, vindt de Noorse topschutter moeiteloos de weg naar het doel. Met een contract tot 2027 lijkt zijn toekomst in Engeland voorlopig verzekerd, maar volgens het Spaanse Fichajes zou Haaland intern hebben laten weten op termijn een nieuwe uitdaging te willen aangaan. Een potentiële bestemming? Real Madrid.

Real Madrid op de loer voor monstertransfer

De interesse van Real Madrid komt niet geheel onverwacht. De Spaanse grootmacht, die afgelopen zomer Kylian Mbappé binnenhaalde, heeft met Vinicius Junior, Rodrygo en de jonge Endrick al een rijke voorhoede. Toch zou de komst van Haaland de aanvalslinie van Real nog verder versterken en de club in staat stellen om op alle fronten te domineren.

Haaland, als een van de meest gevreesde aanvallers van zijn generatie, zou met zijn indrukwekkende doelpuntenstatistieken een waardevolle toevoeging zijn voor Real. Mocht de Noor daadwerkelijk besluiten Manchester te verlaten, dan lijkt de deur bij Real wagenwijd voor hem open te staan.

Poll: Zie jij Haaland het liefst bij Real belanden?

TAGS  I  Real Madrid  I  Erling Haaland  I  Manchester City

maandag 28 oktober 2024

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024