Na blamage tegen Barcelona: 'Real Madrid vervangt Ancelotti door toptrainer'

Na blamage tegen Barcelona: 'Real Madrid vervangt Ancelotti door toptrainer'
Maandag 28 oktober 2024 - 10:00   I   door Redactie

Na de zware 4-0 nederlaag tegen aartsrivaal Barcelona lijkt de positie van Carlo Ancelotti als hoofdcoach van Real Madrid wankel. De Madrileense clubleiding, onder leiding van voorzitter Florentino Perez, zou volgens Fichajes al een opvolger in gedachten hebben: niemand minder dan Zinedine Zidane.

De Franse ex-coach, die eerder met succes aan het roer stond bij Real, zou volgens bronnen in beeld zijn voor een derde termijn bij de club. Tijdens zijn eerdere twee periodes bij Real Madrid behaalde Zidane indrukwekkende resultaten, waaronder drie opeenvolgende Champions League-titels.

Mocht Perez besluiten om Ancelotti te vervangen, dan staat Zidane bovenaan de lijst om de ploeg opnieuw naar succes te leiden. Real zou echter concurrentie kunnen krijgen, aangezien Zidane ook wordt genoemd als mogelijke opvolger van Erik ten Hag bij Manchester United.

Ancelotti blijft strijdlustig

Ondanks de kritiek na de pijnlijke nederlaag sprak Ancelotti de fans moed in. “Ik wil de supporters bedanken, ze steunden ons de hele wedstrijd", zei hij na afloop. De Italiaan benadrukte dat het seizoen nog lang is en dat er ruimte is voor verbetering. “We moeten leren van deze nederlaag en onszelf kritisch beoordelen, maar we mogen niet alles weggooien. De eerste helft was goed, dat weet ik zeker.”

Poll: Denk jij dat het tijd wordt om Ancelotti te vervangen bij Real?

TAGS  I  Real Madrid  I  Carlo Ancelotti  I  Zinédine Zidane

maandag 28 oktober 2024

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024