Thorgan Hazard dropt grote hint over transfer naar andere Belgische club

Thorgan Hazard dropt grote hint over transfer naar andere Belgische club
Maandag 28 oktober 2024 - 08:00   I   door Redactie

Thorgan Hazard hoopt over ongeveer twee maanden weer fit te zijn voor RSC Anderlecht, na een knieblessure die zijn sterke seizoen vroegtijdig beëindigde. Tijdens een interview met Tof Sport, samen met onder andere Bertrand Crasson, sprak hij openhartig over zijn toekomstplannen en mogelijke scenario's.

Hazard twijfelt of Anderlecht zijn laatste club zal zijn, maar één ding is zeker: hij wil in België blijven voetballen. “Tubeke zoals mijn broer Kylian? Misschien", lacht Hazard. “Het is een beetje de ‘Hazard Boys’.” Ook een terugkeer naar Zulte Waregem, waar hij eerder zijn doorbraak beleefde, zou een optie kunnen zijn.

Toekomst met Romelu Lukaku?

Hazard droomt er stiekem van om ooit nog samen met Romelu Lukaku bij Anderlecht te spelen. “Of ik ooit met Lukaku bij RSCA speel? Dat hangt vooral van hem af", zegt hij. “We zijn van dezelfde generatie, maar dat is nog toekomstmuziek. Ik hoop in ieder geval dat hij ooit terugkeert naar Anderlecht.”

Hazard sprak ook over de aanslepende blessure van ploeggenoot Jan Vertonghen, die al drie maanden buiten strijd is. “Hopelijk kan Jan snel terugkomen. Zijn ervaring en kwaliteiten missen we op het veld", besluit Hazard.

Poll: Denk jij dat de terugkeer van Hazard een groot verschil zal maken bij Anderlecht?

TAGS  I  Thorgan Hazard  I  Tubeke  I  Romelu Lukaku

maandag 28 oktober 2024

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024