Sombere Pat Krimson: "Er rest mij niet veel tijd meer"

Sombere Pat Krimson:
Maandag 28 oktober 2024 - 09:00   I   door Redactie

Racing Genk-fan Pat Krimson denkt niet dat hij nog veel jaren voor zich heeft. Die droevige bedenking maakt hij zich in een uitgebreide babbel met Het Laatste Nieuws.

"Ik word geen negentig jaar. Ik merk dat, ik wéét dat. Het leven is zoals een lintmeter en de lintmeter wordt korter en korter. Hoeveel heb ik nog? Ik hoop op nog vijf goeie jaren. ‘Zijt ge zot?’, zei Loredana dan, ‘dat is zo jong’, maar is dat zo? Als ik doodga over vijf jaar, ben ik 65. Heb je al eens rondgekeken hoeveel mensen zelfs geen zestig worden?”, aldus Pat.

TMF Awards

“Er rest mij zoveel tijd niet meer, en ik wil die tijd goed besteden", gaat hij verder. "Wat wil ik nog? Wat wil ik niet meer? De TMF Awards staan voor de deur. Ik was gevraagd om te komen spelen, maar ik heb ‘nee’ gezegd. Het is herfstvakantie, ik ga met mijn vrouwtjes naar Spanje. ‘Ja maar Patrick, kunt ge toch nie-?’ Nee, dus. Belangrijke dingen eerst. Mijn vrouw. Mijn dochter. Het leven is te kort om het allerbelangrijkste niet elke dag keihard te koesteren.”

TAGS  I  Pat Krimson

maandag 28 oktober 2024

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024