Degryse haalt verschroeiend uit naar grote naam bij Anderlecht: "Jongens toch!"

Degryse haalt verschroeiend uit naar grote naam bij Anderlecht:
Maandag 28 oktober 2024 - 15:00   I   door Redactie

Marc Degryse is helemaal klaar met Anderlecht. Ook Leander Dendoncker krijgt er heel zwaar van langs van de analist in Het Laatste Nieuws.

Anderlecht speelde een bijzonder matige wedstrijd en dat uitgerekend in de topper bij Club Brugge. Na de 2-1-blamage bij rode lantaarn Beerschot verloor paars-wit nu kansloos op Club. Al werd het slechts 2-1, de score had vele hoger kunnen oplopen.

"Dreyer en Verschaeren brachten niets als wingers. Het middenveld met Leoni, Rits en Stroeykens werd opgepeuzeld door Jashari, Onyedika en Vanaken. En achterin... Jongens, toch, Dendoncker! Dit was voor hem én Anderlecht een nieuw dieptepunt", aldus Degryse.

On-Anderlechts

"Ik weet niet welke problemen Dendoncker heeft, maar zó weinig enthousiasme zag ik nog nooit van een kapitein en van iemand die de boel moet meetrekken. Hij verzoop mee. Opbouwend was het dramatisch. Hij straalde o zo weinig uit. Zelfs zijn interview na de match, waarin hij zei dat Club meer goesting en scherpte had, was pijnlijk. Dit was on-Anderlechts.”

Poll: Heeft Degryse gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I  Marc Degryse

maandag 28 oktober 2024

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024

donderdag 24 oktober 2024