‘Club Brugge laat buitenlandse clubs met lege handen achter’

‘Club Brugge laat buitenlandse clubs met lege handen achter’
Maandag 28 oktober 2024 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge won gisteren tegen Anderlecht, waardoor het de aansluiting met koploper Genk zeker niet mist. Het waren vooral de jonkies van blauw-zwart die bepalend waren. Zo trof Romeo Vermant voor het eerst in zijn loopbaan bij de eerste ploeg raak en schoot Talbi in de tweede helft knap de 2-0 binnen.

Zowel Talbi als Vermant misten allesbehalve hun seizoensstart. Die eerste zit zo al aan twee treffers en heel wat basisplaatsen, terwijl Vermant steeds meer de voorkeur op Ferran Jutglà lijkt te krijgen. De Spanjaard mist te veel vertrouwen en lijkt dat nu te moeten bekostigen met zijn plek als vaste invaller.

Vermant moest afgelopen weekend depanneren voor Gustaf Nilsson, gezien die nog niet volledig hersteld was van zijn achillespeesblessure. Het lijkt er dan ook op dat Nilsson, en niet de jonge Belg, in het volgende competitieduel tegen OH Leuven de voorkeur zal krijgen.

Buitenlands avontuur naast zich neergelegd

Afgelopen zomer genoot Vermant echter van heel wat interesse. Zo weet ‘Het Nieuwsblad’ te melden. Het NAC Breda van ex-Club en Standard-trainer Carl Hoefkens zou het meest concreet zijn geweest, maar ook enkele clubs uit Engeland en Duitsland zouden zich hebben gemeld.

Ondanks deze interesse lijkt Vermant niet snel het blauw-zwarte kamp te gaan verlaten. Zeker nu hij meer en meer speelminuten krijgt en zich al helemaal in de harten van de Club-fans heeft genesteld.

Poll: Zie je Romeo Vermant ooit als eerste spits bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Romeo Vermant  I  Gustaf Nilsson

maandag 28 oktober 2024

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024