Het is zover: 'Spectaculaire transfer voor Jordan Henderson'

Het is zover: 'Spectaculaire transfer voor Jordan Henderson'
Maandag 28 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

Jordan Henderson zou bezig zijn aan zijn laatste seizoen bij Ajax. De geruchten over een mogelijke terugkeer naar Engeland nemen toe, waarbij Sunderland AFC, de club waar zijn carrière begon, als potentiële bestemming wordt genoemd. Henderson, die momenteel niet volledig gelukkig zou zijn in Amsterdam, zou overwegen om in 2025 opnieuw het shirt van Sunderland aan te trekken.

De aanvoerder van Sunderland, Dan Neil, reageerde positief op de mogelijke komst van Henderson. In een interview met The Mirror sprak hij vol bewondering over de middenvelder: “Hij is een speler van topkwaliteit. Hij mag terugkeren wanneer hij wil. Ik ben alleen een beetje nerveus om hem te vertellen wat hij moet doen.”

Terug naar de basis

De 34-jarige Henderson begon zijn loopbaan bij Sunderland en bouwde vervolgens een indrukwekkende carrière op bij Liverpool, waar hij een vaste waarde en aanvoerder werd. Via een kort verblijf bij Al-Ittihad belandde hij uiteindelijk bij Ajax, waar hij inmiddels bijna een jaar speelt. Met Sunderland momenteel bovenaan in het Championship, is een terugkeer naar de Premier League een reëel vooruitzicht – en voor Henderson zou het een passend moment kunnen zijn om terug te keren naar zijn roots.

Poll: Zou jij Henderson missen bij Ajax?

TAGS  I  Jordan Henderson  I  Ajax  I  Sunderland  I  v24

maandag 28 oktober 2024

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024