‘Fredberg handelt plots snel en hoopt uit te pakken met absolute knaltransfer’

‘Fredberg handelt plots snel en hoopt uit te pakken met absolute knaltransfer’
Maandag 28 oktober 2024 - 19:00   I   door Redactie

Anderlecht schiet al een heel seizoen te kort op verdedigend vlak. Dat werd nogmaals duidelijk tijdens de wedstrijd op het veld van Club Brugge, gezien de openingstreffer van Romeo Vermant er kwam na geblunder van Jan-Carlo Simić.

Mathias Jørgensen mocht tegen Club plaatsnemen op de bank. Hij oogt al meerdere wedstrijden zwak en onscherp, en frustreert daar ook voortdurend de Anderlecht-fans mee. Op papier is er echter voldoende kwaliteit in huis, maar ook voor Fredberg lijkt de maat nu vol. Hij wil dan ook snel handelen en tijdens de wintermercato uitpakken met enkele nieuwe versterkingen.

Bij ‘La Dernière Heure’ weten ze zo te melden dat Anderlecht zijn slag wil slaan met één, liefst twee, nieuwe verdedigers. Jan Vertonghen ligt namelijk nog steeds in de lappenmand en lijkt bovendien niet snel terug in de basis te starten.

Wordt er ook in eigen competitie gekeken?

Voorlopig is het wel nog wat onduidelijk aan welke spelers Fredberg precies denkt. Door het beperkte budget is het niet onlogisch dat er ook in eigen land wordt gekeken. Emin Bayram stond zo afgelopen zomer nog op de radar, maar hij koos uiteindelijk voor een verlengd verblijf bij Westerlo.

Naast Bayram blijft ook Mark McKenzie een grote kandidaat. McKenzie bedankte afgelopen zomer nog vriendelijk - en trok vervolgens richting het Franse Toulouse. Het is voorlopig nog onduidelijk hoe hij tegenover de situatie staat.

Poll: Heeft Anderlecht nieuwe verdedigers nodig?

TAGS  I  Anderlecht  I  Fredberg

maandag 28 oktober 2024

zondag 27 oktober 2024

zaterdag 26 oktober 2024

vrijdag 25 oktober 2024