Na teleurstellend EK: 'Zware domper voor Jérémy Doku bij Manchester City'

Na teleurstellend EK: 'Zware domper voor Jérémy Doku bij Manchester City'
Woensdag 03 juli 2024 - 09:30   I   door Redactie

Jérémy Doku kon niet volledig overtuigen op het EK. De pijlsnelle buitenspeler wist wel te imponeren met enkele fraaie dribbels, beslissend kon hij echter niet zijn voor zijn ploeg. Bij Manchester City wacht hem mogelijk nog meer slecht nieuws, dat weet Fabrizio Romano.

De Italiaanse transfergoeroe claimt dat ze in Manchester dicht bij een akkoord staan omtrent een definitieve transfer van Sávio. Meer nog, Romano weet dat alle documenten reeds getekend zijn en dat de Braziliaan na de Copa América zijn transfer zal afronden.

Sávio speelde vorig seizoen op huurbasis bij Girona, dat hem leende van Troyes AC. Beide teams maken onderdeel uit van de City Football Group waardoor een transfer naar Manchester City niet uit de lucht komt vallen. Naar verluidt waren er nog verschillende ploegen geïnteresseerd in de diensten van de twintigjarige aanvaller.

Toch trekt City nu aan het langste eind. De komst van de vijfvoudig international betekent slecht nieuws voor Jérémy Doku. Met Sávio heeft Manchester City dan ook een rechtstreekse concurrent voor de Rode Duivel te pakken. 

 

Poll: Verliest Jérémy Doku binnenkort zijn plaats aan Sávio bij Manchester City?

TAGS  I  Jérémy Doku  I  Manchester City  I  Savio

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024

woensdag 3 juli 2024