Hein Vanhaezebrouck laat weten of hij een positie als bondscoach ziet zitten

Hein Vanhaezebrouck laat weten of hij een positie als bondscoach ziet zitten
Vrijdag 05 juli 2024 - 12:00   I   door Redactie

Blijft Domenico Tedesco aan als bondscoach van de Rode Duivels? Dat is de vraag die iedere Belgische voetballiefhebber zich de afgelopen dagen uitgebreid bezighoudt. Als het van vele fans afhangt, mag Tedesco andere oorden opzoeken. Het is nog maar de vraag of de voetbalbond dat ook zo ziet.

Ontslagen of niet, menig analist kijkt nu al rond naar een mogelijke opvolger. Daarbij komen de namen van Philippe Clement en Hein Vanhaezebrouck meermaals ter sprake. René Vandereycken opperde in Het Nieuwsblad al voor die laatste en ook Franky Van der Elst vond het geen gek idee.

Of Vanhaezebrouck een job als bondscoach van de Rode Duivels ziet zitten, is nu de vraag. Het zou natuurlijk wel een goed moment zijn om eens bij hem te polsen. De coach zit namelijk zonder club nadat zijn contract bij Gent dit seizoen afliep. In februari sprak hij zich al voorzichtig uit over de positie van bondscoach:

“Er zijn veel wegen naar Rome. Maar je moet ook niet wachten tot je 75ste - dan zal ik het niet meer doen”, klonk het toen nog tegenover Het Laatste Nieuws. De ex-trainer van onder meer Anderlecht, Gent, Genk en Kortijk is nu 60 jaar. 

Poll: Zou Vanhaezebrouck een goede opvolger zijn van Tedesco?

maandag 8 juli 2024

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024