'Gustaf Nilsson hakt knoop door over transfer naar Club Brugge'

'Gustaf Nilsson hakt knoop door over transfer naar Club Brugge'
Donderdag 04 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Aan ambitie geen gebrek bij landskampioen Club Brugge in deze transferperiode. Blauw-zwart gaat namelijk vol voor Gustaf Nilsson van Union.

Nilsson speelt sinds 2022 bij Union. Vorig seizoen was hij goed voor liefst zeventien doelpunten. Hij is nu ook in de smaak van Club Brugge gevallen, zo weten de kranten. Bovendien is er nog een zeer belangrijke factor aan dit verhaal. Nilsson wil graag naar Club verhuizen. Dat heeft meerdere redenen: het financiële plaatje, maar ook het feit dat Club volgend seizoen al zeker Champions League speelt.

Club Brugge is op zoek naar een vervanger voor Igor Thiago, die naar Brentford trok. Nilsson is dus zeker geen onlogische vervanger. Afgelopen winter zat ook al AA Gent achter de aanvaller aan, maar zonder succes toen.

Bij Union moet men intussen rekening houden met het vertrek van meerdere sterkhouders. Mohammed Amoura is op weg naar de Bundesliga en ook Amani Lazara kan rekenen op interesse vanuit Duitsland, meer bepaald van Eintracht Frankfurt. Zij moeten samen meer dan 30 miljoen euro opbrengen.

Poll: Hoop jij dat Nilsson naar Club Brugge trekt?

TAGS  I  Union  I  Club Brugge  I  Gustaf Nilsson  I  Amani Lazare  I  Mohammed Amoura

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024