Lydia, de vrouw van Johan Boskamp, erg geschrokken: “We dachten echt dat hij er geweest was”

Lydia, de vrouw van Johan Boskamp, erg geschrokken: “We dachten echt dat hij er geweest was”
Donderdag 04 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Lydia, de vrouw van Johan Boskamp, heeft al bange momenten meegemaakt met haar man. Boskamp sukkelde de voorbije jaren geregeld met zijn gezondheid. De Nederlander is 75.

“Zo’n tien jaar geleden heeft hij in de douche een hartaanval gekregen", legt Lydia uit in Het Nieuwsblad. "Een kwart van zijn hart is toen afgestorven. Hij keek me in de ogen en zei: ‘Ik ben aan het sterven’. Die stress wil ik geen twee keer meemaken." 

"De hulpdiensten hebben hem weer bij bewustzijn gebracht, maar toen ze hem op de brancard in de ambulance wilden steken, begon hij te protesteren. Hij wilde niet mee, want er was die avond een belangrijke wedstrijd op tv", aldus Lydia.

Eind 2022 ging het weer fout. “Toen dachten we echt dat hij er geweest was", klinkt het. "Hij moest naar het ziekenhuis voor een pacemaker, maar liep daar het kindervirus RSV op. Zijn longen waren bijna volledig gevuld met water. Toch heeft hij er zich op de één of andere manier weer doorgesparteld. Enkele dagen later zat hij alweer thuis voor de buis voetbal te kijken. Hij lijkt wel Iron Man.”

Poll: Zie jij Boskamp graag bezig als analist?

TAGS  I  Johan Boskamp

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024