'Romelu Lukaku verrast iederéén met spectaculaire terugkeer'

'Romelu Lukaku verrast iederéén met spectaculaire terugkeer'
Donderdag 04 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku blijft voorlopig een Chelsea-speler, maar geruchten over een mogelijke transfer blijven toenemen. De Rode Duivel die in 2021 voor 115 miljoen euro terugkeerde naar de Blues, heeft sindsdien slechts 44 wedstrijden gespeeld en hij heeft geen toekomst meer bij de clbu.

Na de recente uitschakeling van België op Euro 2024, zijn de speculaties over de volgende bestemming van Lukaku weer opgelaaid Volgens Italiaanse bronnen overwegen zowel AC Milan als Manchester United om Lukaku als alternatief te benaderen, nadat hun pogingen om Joshua Zirkzee binnen te halen niet zijn gelukt.

Lukaku, die van 2017 tot 2019 bij Manchester United speelde, heeft al aangegeven dat hij weet waar hij volgend seizoen wil spelen, maar houdt dat nog geheim. Een terugkeer naar Man United zou wel bijzonder straf zijn.

"Mijn toekomst? In mijn hoofd weet ik het al. Ik weet wat er gaat gebeuren", vertelde hij in juni. "Ik heb de controle over mijn situatie. Ik zal een keuze maken en zodra ik het uitleg, zal iedereen het met me eens zijn.”

Poll: Zou Man United een mooie transfer zijn voor Lukaku?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Manchester United  I  Chelsea

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024