Er is zeer verrassend nieuws over Dries Mertens

Er is zeer verrassend nieuws over Dries Mertens
Donderdag 04 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

Dries Mertens heeft zijn contract bij Galatasaray met een jaar verlengd. De Turkse topclub kondigde dat nu ook officieel aan. Mertens had echter een hele andere keuze kunnen maken.

Volgens het Turkse Fanatik kreeg Dries Mertens een voorstel van Napoli om terug te keren. Antonio Conte zag echter geen rol voor hem als speler, maar bood hem een positie in de technische staf aan.

Mertens sloeg dit aanbod af, omdat hij niet zeker is of hij ooit zo'n functie wil vervullen. Hij gaf eerder aan meer te voelen voor een begeleidende rol voor spelers. Mertens had nog steeds de ambitie om een jaar extra te spelen en tekende daarom voor één jaar bij Galatasaray, waar hij 2,9 miljoen euro netto per jaar gaat verdienen, exclusief bonussen.

Op 37-jarige leeftijd kan Mertens terugkijken op een indrukwekkende carrière. Hij speelde voor clubs als PSV, Napoli en Galatasaray. De voormalige Rode Duivel, met 21 goals in 109 interlands, stond altijd garant voor goals en assists. In zijn profcarrière speelde hij 873 wedstrijden, waarin hij 286 keer scoorde en 235 assists gaf.

Poll: Ben jij blij dat Mertens nog een jaar doorgaat als voetballer?

TAGS  I  Galatasaray  I  Napoli  I  Dries Mertens

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024

donderdag 4 juli 2024