Hein Vanhaezebrouck wordt met de grond gelijk gemaakt: Dit is er aan de hand

Hein Vanhaezebrouck wordt met de grond gelijk gemaakt: Dit is er aan de hand
Vrijdag 05 juli 2024 - 19:05   I   door Redactie

Laurent Depoitre heeft er geen fijn laatste seizoen op zitten bij Gent. De sterke spits, die in totaal zeven jaar bij de club actief was én waar hij dankzij zijn doelpunten in 2015 kampioen werd, revalideerde lang van een scheur in de achillespees en mocht daardoor niet veel meer spelen in Gent.

In een interview met Het Nieuwsblad blikt Depoitre nu terug op zijn laatste seizoen in Gent. Hij komt daar opvallend negatief uit de hoek, vooral trainer Hein Vanhaezebrouck moet het ontgelden. De ondertussen ex-trainer van Gent maakte eerder op een persconferentie een grapje over een gemiste kans van zijn spits. Depoitre kon daar niet mee lachen:

“Ik vond dat niet correct. Ik ben geen twintig jaar meer, én ik heb een lange historie met de trainer. En dan zeg je zoiets aan de media?", klinkt het verwijtend. “Het was bovendien niet rechtvaardig. Het is niet dat ik een bal stomweg naast tikte. De doelman ging in de fout en ik had daarop moeten anticiperen. Ik probeer nog de bal te raken maar kom te laat. Dat zie je toch voortdurend? Ik vond die opmerking onnodig."

Dat zijn eigen trainer hem publiekelijk belachelijk maakte, deed de éénmalig Rode Duivel dan ook pijn: "Ik heb zelden geweten dat spelers bij andere clubs zo door hun trainer werden afgemaakt. Dat raakte me wel, hè. We blijven mensen. Ik heb er niet op gereageerd en nooit met de trainer over gepraat”, besluit hij

Poll: Is de kritiek van Depoitre terecht?

TAGS  I  Gent  I  Laurent Depoitre  I  Hein Vanhaezebrouck

maandag 8 juli 2024

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024