Ex-profvoetballer van Antwerp plots amateur: "Plezier in het voetbal terugvinden"

Ex-profvoetballer van Antwerp plots amateur:
Vrijdag 05 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Kent u Robbe Quirynen nog? De nu 22-jarige rechtervleugelverdediger is een jeugdproduct van Antwerp en speelde tot 2022 nog voor de club. Echt doorbreken lukte echter niet en dus koos hij voor een avontuur bij Deinze. Een half jaar later, in 2022, verkaste hij naar Beerschot.

Daar leek het ook maar niet te lukken voor de Belgisch jeugdinternational en daarom besloot hij er na twee seizoenen de deur achter zich dicht te trekken. Opvallend: de jonge verdediger tekende nu een contract bij Dessel Sport. In gesprek met HLN laat hij zich uit over zijn terugval als prof.

Hij komt er onder meer terug op zijn passage bij Beerschot “Ik heb er bijvoorbeeld geen enkele match gespeeld en werd zelfs zonder reden teruggezet naar de U23. Achteraf bekeken is het dus een weggegooid jaar geweest”, getuigt hij. Door te tekenen bij Dessel, kan hij zich nu geen profvoetballer meer noemen, al kan dat Quirynen niet veel schelen.

“Het zal aanpassen worden nu ik niet langer prof ben, maar het belangrijkste is dat ik opnieuw aan spelen toekom", geeft hij aan. "En liefst een heel seizoen lang zodat ik het plezier in het voetbal terugvind, aldus de ex-speler van Antwerp.

Poll: Zag jij de terugval van Quirynen aankomen?

TAGS  I  Robbe Quirynen  I  Antwerp

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024