Gent slaat fraaie slag en ziet publiekslieveling terugkeren

Gent slaat fraaie slag en ziet publiekslieveling terugkeren
Vrijdag 05 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Bij Gent zijn er heel wat veranderingen op til. Nadat nieuwe eigenaar Sam Baro overnam bij de club werd de naam van het stadion al aangepast van de Ghelamco Arena naar de Planet Group Arena en nu zou er ook een externe adviesraad op poten gezet worden, dat staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Onder meer ex-Rode Duivel en ex-speler van Gent Nicolas Lombaerts zal toetreden in de bewuste raad. Opvallend: er is ook plaats voorzien voor adviseurs die niet direct iets te maken hebben met voetbal, of dan toch niet op professionele basis.

Zo zal Miguel Wiels de raad op sleeptouw nemen, zo zegt de krant: “Voortrekker van die eerste adviesraad wordt muzikale duizendpoot Miguel Wiels, sinds jaar en dag supporter van de Buffalo’s. Met zijn kennis van en netwerk in de entertainmentsector kan hij de supportersbeleving vooruithelpen.”

Voor de rest nemen William Vaesen, oprichter van K3 én manager van Helmut Lotti; Steven Verdoolaege, algemeen directeur van zorgorganisatie Motena; Kjeld Fort en Giovanni Verkooren deel aan de raad. Die laatste twee worden gezien als de linker- en rechterhand van Baro.

Poll: Goede zet van Gent?

TAGS  I  Gent  I  Sam Baro  I  Miguel Wiels

maandag 8 juli 2024

zondag 7 juli 2024

zaterdag 6 juli 2024

vrijdag 5 juli 2024